Despre noi

Suntem BE MY GUEST, o echipă tânără
si un atelier ce creează invitații pentru
evenimente cu personalitate.

Fermecați de designul interior, arta florală și tipografie, am decis sa împărtășim ideile noastre cu cei ce nu se multumesc niciodată cu ceva mai mai puțin decât merită.

Punem un accent deosebit pe calitatea materialelor și a produsului, ne dorim să transmitem emoție prin creațiile noastre. Este onoarea noastră sa luăm parte la cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu la început de drum, de aceea ne asigurăm ca veți avea parte de cele mai frumoase invitații și papetărie pentru evenimentul mult visat.

BE MY GUEST vă oferă invitații de nuntă și papetăria aferentă unei nunți perfecte, cum ar fi plicuri de bani, meniuri și numere de masă.

Unii aleg eleganța, alții clasicul, altora le plac florile, indiferent de gusturi, suntem siguri că veți găsi modelul perfect in colecția noastră, iar dacă nu, lăsați-ne mesaj in formularul de comandă sau trimiteți-ne un email și vom adapta modelul ales la cerințele dumneavoastră.

atenție la detalii și calitate superioară pentru

EVENIMENTUL IDEAL

Modele
personalizate

Vă punem la dispoziție opțiunea de a vă personaliza invitația aleasă din portofolilul nostru prin modificarea fontului, culoarea plicului, culoarea sigiliului, cartonul invitației și altele.

Materiale de calitate
superioară

Pentru a crea invitația perfectă utilizăm cea mai nouă tehnologie împreună cu materiale premium.

Servicii care
fac diferența

Suntem cea mai buna soluție pentru a crea fiecare eveniment unic prin calitatea serviciilor noastre. Lasă totul in grija noastră.

Mostre gratuite
la fiecare comandă

Comandă o mostră gratuită a invitatiei preferate pentru a fi cu un pas mai aproape de evenimentul perfect.