Întrebări frecvente

1Îmi place o invitație de pe site, cum comand?

După ce v-ați decis la modelul preferat, completați formularul de comandă din pagina invitației dorite sau scrie-ne pe adresa de e-mail comenzi@bemyguest.ro un mesaj care să conțină următoarele:

• codul/numele invitației dorite

• numărul de bucați dorite

• modificările dorite daca există

• textul dumneavoastră cu diacritice

• datele dumneavoastră de contact

În maxim 2 zile lucrătoare veți primi pe email macheta digitală pentru verificarea BUNULUI DE TIPAR. După primirea confirmării BUNULUI DE TIPAR, achitați un avans de 30% și apoi putem începe producția invitațiilor.

2Care este cantitatea minimă?
Numărul minim de invitații ce poate fi comandat este de 30 de bucăți. Acest minim este valabil și pentru numere de masă, plicuri sau meniuri, în cazul în care se comandă separat.
3În cât timp primesc invitațiile acasă?

Procesul de producție durează 7-10 zile lucrătoare de la data primirii confirmării BUNULUI DE TIPAR și al plății avansului, în funcție de modelul ales, numărul de invitații și de materialele disponibile în stoc la furnizori. O dată predate la curier, vor ajunge la voi in 24-48 de ore.

În cazul produselor realizate la gravatorul laser, procesul de execuție poate dura cu 2 zile mai mult, in funcție de numărul de bucați. In cazul unei eventule întârzieri ale execuției, veți fi anunțați in prealabil.

4Cum plătesc?

Plata avansului de 30% se face dupa confirmarea BUNULUI DE TIPAR prin transfer bancar sau online cu cardul folosind factura proformă trimisă de către noi. Restul de plată se face ramburs, la primirea coletului de la curier.

Pentru comenzi mai mari de 500 de lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi mai mici de 500 de lei, costul transportului este de 25 lei

5Imi place un model, dar aș vrea să văd invitația înainte sa comand.

Nu de multe ori vedem produse care ne plac pe site-uri, dar in realitate sunt puțin diferite. Pentru a vă asigura de calitatea materialelor folosite, vă putem trimite o mostră a invitației prin curier rapid, care este gratuită, iar voi plătiți doar transportul de…..lei ???.

Dacă se doresc mai multe mostre acestea se achită conform prețului de pe site, iar gratuit oferim o singură mostră.

Pentru orașul Iași, livrăm personal invitațiile și mostrele.

6Am primit invitațiile, dar am observat o greșeala de ortografie/gramaticală. Cum procedez pentru corectarea acesteia?
După confirmarea BUNULUI DE TIPAR de la voi, nu ne asumăm greșelile textului, prin urmare, dacă greșeala identificată există și în BUNUL DE TIPAR, pentru corectarea acesteia trebuie să facem alte invitații și va trebui să platiți din nou comanda și transportul. Dacă greșeala nu există în BUNUL DE TIPAR, dar există în invitația tipărită, vom reface in cel mai scurt timp invitațiile, fără sa plătiți nimic adițional.
7Culorile nu sunt la fel ca cele de pe macheta digitală?

Da, se poate întampla ca, culorile sa difere de la macheta digitală la produsul tipărit, deoarece ecranele sunt calibrate diferit și afisează culorile într-un anumit mod. De asememea, in funcție de materialul pe care sunt printate culorile, vor absorbi mai mult sau mai putin toner. Încercăm să printăm cât mai aproape de macheta digitală, dar datorită multor factori care pot influenta aceste diferențe, nu ne asumăm acuratețea culorile pe care le vedeți pe ecranul dumneavoastră.

De aceea, va recomandăm sa optați pentru o mostră gratuită înainte de a da comanda finală.

8Dorim să avem si restul papetăriei de nuntă în aceeași temă ca invitația, se poate realiza?
Sigur ca da, putem realiza plicuri de bani, meniuri si numere de masă in același ton cu fiecare model de invitație in parte. Chiar dacă aceste elemente nu sunt prezentate alături de fiecare model de invitație, noi putem pregăti pentru dumneavoastră cate o machetă pentru fiecare produs în parte, fără nici un cost adițional pentru design.
9Ce materiale folosiți?

Deoarece materialele folosite sunt vitale pentru calitate, încă de la început am cautat cele mai bune cartoane de la cei mai mari distribuitori, iar după multe căutări și teste, le-am ales pe cele mai calitative și mai aspectoase.

Avem diversitate în ceea ce privește tipurile de carton, fie că e texturat, reciclat, sidefat sau mat cu aspect natural, pentru fiecare model in parte s-a ales cel mai potrivit material pentru a se crea invitația perfectă.