parallax background

Cum comand

Pasul 1

După ce ați ales modelul preferat pentru vestirea evenimentului vostru, completați formularul de comandă din pagina invitației dorite sau scrie-ne pe adresa de e-mail comenzi@bemyguest.ro un mesaj care să conțină următoarele: codul/numele invitației dorite, numărul de bucați dorite, modificările dorite daca există, textul dumneavoastră cu diacritice și datele dumneavoastră de contact. Dacă doriți, vă putem trimite o mostră a invitației, este gratuită, doar ca va trebui să suportați dumneavostră costul transportului.

Pasul 2

În maxim 2 zile lucrătoare veți primi pe email macheta digitală pentru verificarea BUNULUI DE TIPAR. După ce verificați cu atenție textul, ne puteți spune eventualele modificări, iar după ce sunteți mulțumiți cu macheta digitală, următorul pas este să ne trimiteți răspuns cu BUN de TIPAR.

Pasul 3

Înainte de a începe tipărirea invitațiilor, trebuie sa ne confirmați plata unui avans de 30% din valoarea întregii comenzi, care se face prin transfer bancar după primirea facturii proforme, iar restul de plată se poate achita prin ramburs la firma de curierat colaboratoare.

Pasul 4

În funcție de modelul ales, numărul de invitații și de materialele in stoc la furnizor, durata de execuție poate dura 7-10 zile lucrătoare incepând cu data confirmării bunului de tipar. Vrem să asigurăm o calitate deosebită, de aceea dedicăm atenție fiecărui element în parte al invitației, le asamblăm cu grijă, pregătite de împărțit celor dragi. i.